Xpert Clinic Zeist

Welkom bij Xpert Clinic Zeist

Met ons team van artsen en handtherapeuten proberen wij u bij Xpert Clinic Zeist de best mogelijke behandeling te bieden. Onze kliniek is gevestigd aan De Dreef, met een ruime parkeerplaats aan de Utrechtse weg. De kliniek heeft een huiselijke, aangename sfeer en voelt dus niet aan als een ziekenhuis. In deze prettige omgeving vinden het consult, de controles, de therapie en kleine ingrepen plaats. Voor grotere ingrepen wordt u verwezen naar onze vestiging in Hilversum.

In deze kleinschalige opzet hebben we oog voor u als patiënt en Kunt u genieten van een kopje koffie voor u de dokter of handtherapeut spreekt.

Mijn team en ik staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om te zorgen dat uw verblijf binnen onze kliniek zo prettig mogelijk verloopt. Mocht u onverhoopt niet helemaal tevreden zijn over onze service, laat het ons weten. Wij willen er alles aan doen om de zorg voor u slimmer, beter en vriendelijker te maken.

 

Routebeschrijving XpertClinic Zeist **

** Navigatiegebruikers verzoeken wij om Utrechtseweg 31 aan te houden en hier ook te parkeren. De parkeerplaats ligt vlakbij de Rabobank, naast Villa Blanda.

 

Contact

Bent u bij ons in behandeling en heeft u een medische vraag?
Bel dan direct met 088 778 5203

Afspraak maken

Adres

De Dreef 21
3706 BR, Zeist

Onze gespecialiseerde behandelaars op deze locatie (11)