Xpert Clinic Velp

9

Xpert Clinic Velp heeft 67 waarderingen op Zorgkaart Nederland met een gemiddelde score van 9

Welkom bij Xpert Clinic Velp

“Sinds 2007 ben ik werkzaam als vestigingsmanager van Equipe Zorgbedrijven in Velp. In het verleden heb ik leidinggevende functies gehad in tal van bedrijven: van logistiek tot en met de industrie. Daarnaast heb ik verschillende bedrijven gereorganiseerd. Maar in 2007 ben ik overgestapt naar de gezondheidszorg. De zorg heeft altijd al mijn aandacht gehad. Niet alleen in mijn werk, maar ook privé. Zo ben ik jarenlang als vrijwilliger sportbegeleider van verstandelijk gehandicapten geweest.

Wat mij in onze klinieken vooral opvalt, is de manier waarop het personeel onderling samenwerkt. We zijn continu bezig om te kijken hoe we onze cliënten nog beter van dienst kunnen zijn.

Er zijn grote veranderingen gaande in de zorg: zowel bij de overheid als bij de zorgverzekeraars, zowel nu als zeker ook in de toekomst. Die veranderingen hebben mijn voortdurende aandacht. Equipe wil met de overheid en de zorgverzekeraars samen bedenken hoe we zorg slimmer, beter en vriendelijker kunnen maken. De openheid van Equipe spreekt me daarin aan. We weten dat er veranderingen zullen plaatsvinden, maar Equipe zal altijd de zorg voor de cliënt op de eerste plaats blijven zetten. Samen met het team wil ik daar graag mijn steentje aan bijdragen.”

Contact

Bent u bij ons in behandeling en heeft u een medische vraag?
Bel dan direct met 088 778 5203

Afspraak maken

Adres

Middellaan 8a
6881 RP, Velp

Onze gespecialiseerde behandelaars op deze locatie (4)