Xpert Clinic Hilversum

9,2

Xpert Clinic Hilversum heeft 135 waarderingen op Zorgkaart Nederland met een gemiddelde score van 9,2

Welkom bij Xpert Clinic Hilversum

Onze kliniek is gevestigd op Landgoed Zonnestraal, een landgoed met een aparte architectonische stijl ontwikkeld door architect Duiker. De combinatie van bijzondere gebouwen in een bosrijke omgeving maken de plek uniek. Hier worden de consultgesprekken, de therapie, de controles en de kleinere behandelingen onder lokale verdoving uitgevoerd. Een eventuele ingreep aan uw pols of hand zal plaatsvinden op de dichtstbijzijnde vestiging in Amsterdam. Deze locatie is goed bereikbaar aan de ring van Amsterdam, bij de IKEA. Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid. Met ons team van artsen en handtherapeuten willen wij u de beste zorg leveren in een prettige omgeving.

Xpert Clinic is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven. Equipe Zorgbedrijven is een dynamisch, slagvaardig bedrijf waarbij de cliënt centraal staat. Voortdurend kijken we naar ons proces en hoe we het kunnen verbeteren, hoe het beter en vriendelijker kan voor u als patiënt. Wat we vandaag bedenken, passen we morgen toe om uw verblijf aangenamer te maken.

Mijn team en ik staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om te zorgen dat uw verblijf binnen onze kliniek goed verloopt. Mocht u onverhoopt niet helemaal tevreden zijn over onze service, laat het ons weten. Wij willen er alles aan doen om de zorg voor u slimmer, beter en vriendelijker te maken.

Contact

Bent u bij ons in behandeling en heeft u een medische vraag?
Bel dan direct met 088 778 5203

Afspraak maken

Adres

Loosdrechtse Bos 15
1213 RH, Hilversum

Onze gespecialiseerde behandelaars op deze locatie (15)