Xpert Clinic Den Haag

Welkom bij Xpert Clinic Den Haag

Graag heet ik u welkom in onze vestiging in Den Haag. Met ons team van artsen en handtherapeuten willen wij u de beste zorg leveren in een prettige omgeving.

Xpert Clinic is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven. Equipe Zorgbedrijven is een dynamisch, slagvaardig bedrijf waarbij de cliënt centraal staat. Voortdurend kijken we naar ons proces en hoe we het kunnen verbeteren, hoe het beter en vriendelijker kan voor u als patiënt. Wat we vandaag bedenken, passen we morgen toe om uw verblijf aangenamer te maken.

Mijn team en ik staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en om te zorgen dat uw verblijf binnen onze kliniek goed verloopt. Mocht u onverhoopt niet helemaal tevreden zijn over onze service, laat het ons weten. Wij willen er alles aan doen om de zorg voor u slimmer, beter en vriendelijker te maken.

Let op: Wij zijn gevestigd in een kantoorpand genaamd “Haagsche Hof" op de parkstraat 83. Onder dit pand zit een parkeergarage waar je met Parkbee/Parkmobile betaald kan parkeren. Je kunt hier niet met pin of cash betalen.

Parkeermogelijkheden

Onder ons pand “Haagsche Hof" op de parkstraat 83 zit een parkeergarage waar je met Parkbee/Parkmobile betaald kan parkeren. Je kunt hier niet met pin of cash betalen. Daarnaast kun je ook parkeren op Park King Mauritskade/Zeestraat.

Contact

Bent u bij ons in behandeling en heeft u een medische vraag?
Bel dan direct met 088 778 5203

Afspraak maken

Adres

Parkstraat 83
2514 JG, Den Haag

Onze gespecialiseerde behandelaars op deze locatie (5)