Wat is Xpertises?

Nauwkeurige keuringen specifiek voor hand-, pols- en perifere zenuwproblemen volgens AMA 5 en AMA 6 richtlijnen

Xpertises is onderdeel van hand- en polskliniek Xpert Clinic. Xpert Clinic is in 2008 gestart door handchirurgen Reinier Feitz en Thybout Moojen. Zij hebben zich beiden, na hun opleiding tot plastisch chirurg, gespecialiseerd in de hand- en polschirurgie. Xpert Clinic heeft vestigingen door heel Nederland. Zowel Xpert Clinic als Xpertises zijn onderdeel van Equipe Zorgbedrijven. Klinieken uit deze groep houden elkaar scherp en hanteren strenge kwaliteitsnormen.

De handchirurgen van Xpert Clinic worden in toenemende mate door arbo-artsen en bedrijfsartsen gevraagd om een cliënt te beoordelen en te bekijken of er een snellere weg mogelijk is naar herstel. Onze expertises worden voornamelijk verricht in het kader van schaderegelingen en/of verzekeringen voor arbeidsongeschiktheid, ongevallenverzekering, bedrijfsongevallen en claims.

Expertise

Een expertise bestaat uit een medisch en lichamelijk onderzoek van de handchirurg en een lichamelijk onderzoek van de handtherapeut. De functies van de hand en pols worden hierbij reproduceerbaar gemeten en vastgelegd. Hierbij wordt ook een zeer nauwkeurige berekening van het invaliditeitspercentage (de erkenning van desbetreffende handicap) opgesteld volgens AMA Guide 6e editie.

Aanmelding

Een patiënt kan voor een expertise zowel schriftelijk of per mail verwezen worden. Reserveringen kunnen telefonisch aangevraagd worden, deze moet u binnen 4 weken bevestigen. Bij een aanvraag voor een expertise verzoeken wij u het gehele dossier naar ons toe te sturen.

Cliënt aanmelden

Neem contact op
Bel 088 778 52 03 Plan een intake