Handtherapeut

Rob van Huis

Rob van Huis
“Binnen de afdelingen handtherapie van Xpert Clinic heb ik voornamelijk een aansturende rol - ik houd mij vooral bezig met het uitstippelen van beleid. De intensieve en geïntegreerde samenwerking met de handchirurgen is uitdagend en zorgt ervoor dat een optimaal behandelresultaat kan worden bereikt. De complexiteit van handletsels en de invloed hiervan op het dagelijks functioneren van de patiënt zijn voor mij de uitdaging om met volle overgave met deze patiëntengroep te werken”
Locaties

Rob van Huis is gecertificeerd handtherapeut (CHT-NL), fysiotherapeut en manueel therapeut. Sinds 2000 is hij oprichter en directeur van Handencentrum Utrecht. In 2008 ging hij een samenwerking aan met Xpert Clinic, waar hij nu directeur is van de afdelingen handtherapie binnen de vestigingen Hilversum, Rotterdam en Velp. Daarnaast is hij als docent verbonden aan Hogeschool Utrecht en aan de praktijkopleiding Handtherapie. Tevens organiseert hij na- en bijscholingscursussen vanuit Handencentrum Utrecht.

Meer over Rob van Huis

Het met enthousiasme leiden van een dynamisch team handtherapeuten geeft me veel voldoening. Zien dat je werkt met medewerkers die zich tot het uiterste inspannen om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren is zeer inspirerend en zorgt voor een continue drive de kwaliteit van de handtherapie verder te verbeteren.

Meer over Xpert Clinic

Xpert Clinic is de specialist in hand- en polszorg. U wordt direct geholpen door artsen en handtherapeuten, die elke dag tientallen hand- en polsproblemen onderzoeken en behandelen. Door die superspecialisatie kunnen wij snel een diagnose stellen en u de beste behandeling geven, met de persoonlijke aandacht en service van een zelfstandige kliniek.

  • BIG nummer
    29033955604
Neem contact op
Bel 088 778 52 03 Plan een intake