Handtherapeut

Paul Zagt

Paul Zagt
“De handen zijn complexe gereedschappen. Als deze niet goed functioneren merk je dat vrijwel direct in je werk, sporten of hobby's. Dit kan heel confronterend en hierdoor frustrerend werken, zeker als men deze last voor een lange tijd met zich mee moet torsen.”
Locaties

Paul Zagt (1986) volgde de opleiding HBO B Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Hij deed de minor 'Inleiding in de Handrevalidatie' en liep seniorstages bij Handencentrum Utrecht en Verpleeghuis St. Elisabeth in Lage Vuursche. Sinds 2009 is hij als handfysiotherapeut werkzaam bij Handencentrum Utrecht en bij Xpert Clinic Hilversum.

Meer over Paul Zagt

In de bijna vier jaar dat ik nu fulltime met handen werk is mij dit maar al te duidelijk geworden en ik ben hierdoor extra gemotiveerd om mijn patiënten zo goed, snel en eerlijk mogelijk te kunnen helpen. Ik stop een hoop energie in mijn werk; dit zie ik terug in de behandelresultaten en de dankbaarheid van patiënten.

Ik streef er naar alle patiënten, jong of oud, 1% of 100% beperkt, zo optimaal mogelijk te behandelen. Ik probeer mensen altijd te motiveren net iets verder te gaan dan strikt noodzakelijk is, zodat ze altijd terug kunnen kijken op een geslaagde behandeling.

Bij Xpert Clinic zien we veel patiënten die in eerste instantie niet goed behandeld zijn. Het ontbreekt hier voornamelijk aan degelijke voorlichting en begeleiding. Hier liggen dan ook mijn grootste aandachtspunten in de behandeling van mijn patiënten.

Sinds 2012 ben ik Gecertificeerd Handtherapeut (CHT-NL), een lastig te behalen titel waar ik trots op ben.

  • BIG nummer
    59911636804
Neem contact op
Bel 088 778 52 03 Plan een intake