Handtherapeut

Martijn Sanderman

Martijn Sanderman
“XpertClinic behandeld specifiek handen en ik vind gespecialiseerde zorg erg belangrijk, omdat er veel goede resultaten mee behaald worden. Het meetsysteem dat daarvoor gebruikt wordt, geeft deze resultaten ook goed en duidelijk weer.”

Martijn Sanderman (1991) volgde de opleiding tot fysiotherapeut aan de Saxion Hogeschool in Enschede die hij in 2013 afrondde. Na een aantal stage en leerzame werkplekken is Martijn sinds 2015 in dienst bij Xpert Clinic Enschede.

Meer info over Martijn Sanderman

"Mijn specialisatie binnen de fysiotherapie is handen, ik heb hiervoor gekozen omdat dit een zeer specifiek maar complex deel van je lichaam is.

Het mooiste aan mijn beroep als fysiotherapeut vind ik dat ik vanuit mijn professie van betekenis mag zijn voor patiënten in hun dagelijks functioneren.

Toen ik hier pas kwam werken zag ik een man die ongeveer 3 maanden daarvoor op zijn pols was gevallen. Uit onderzoek bleek dat de pols flinke schade had opgelopen en hij blijvende klachten had ontwikkeld. Na gestart te zijn met de therapie en een specifiek behandelplan te hebben opgesteld verdwenen steeds meer van de klachten totdat hij na 3 maanden klachtenvrij was en weer normaal kon functioneren in zijn werk. Daar doen we het voor!" 

Neem contact op
Bel 088 778 52 03 Plan een intake