Handtherapeut

Elly Snoep

Elly Snoep
“Tijdens mijn stage kwam ik in aanraking met handtherapie. Wat mij het meest aansprak was het hebben van gerichte kennis over de hand en arm. De complexiteit van de anatomie en het grote belang van je handen in het dagelijks leven vormen samen een uitdaging. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik ook een baan in deze richting heb gezocht.”
Locaties

Elly Snoep (1990) volgde de opleiding ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Zij studeerde af in 2012. Aansluitend heeft zij de Allround Opleiding Handtherapie bij Handtherapie Nederland gevolgd. De keuze om bij Xpert Clinic te gaan werken, lag voor de hand: “De korte lijnen tussen arts en therapeut vind ik waardevol. Die zorgen ervoor dat we effectief, efficiënt en verantwoord kunnen handelen. Daarbij komt de samenwerking tussen fysiotherapie en ergotherapie, welke elkaar goed aanvullen, waardoor we als team gaan voor een optimaal resultaat.

Meer over Elly Snoep

Als handtherapeut wil je graag tevreden patiënten die met plezier en zo min mogelijk beperkingen kunnen functioneren in het dagelijks leven. Hiervoor is enthousiasme, creativiteit en kennis nodig, maar minstens zo belangrijk is de samenwerking met de patiënt. Deze aspecten vind ik dan ook van belang tijdens de behandeling.”

Neem contact op
Bel 088 778 52 03 Plan een intake