Organisatie

Zorg van hoge kwaliteit

Xpert Clinic biedt zorg van hoge kwaliteit, met de snelheid en service van een zelfstandig behandelcentrum. Xpert Clinic is in 2008 gestart door handchirurgen Reinier Feitz en Thybout Moojen. Zij hebben zich beiden, na hun opleiding tot plastisch chirurg, gespecialiseerd in de hand- en polszorg.

Xpert Clinic is opgezet met de gedachte dat, middels focus op handchirurgie, zorg altijd beter kan. De meerwaarde voor de patiënt ontstaat door het volledig inrichten van de zorgpaden op de zorgvraag van specifiek deze patiëntenpopulatie en de specialisatie op hand- en polszorg van de plastisch en orthopedisch chirurgen. Hierbij worden continu kleine verbeteringen in het proces doorgevoerd. Direct bij aanvang heeft Xpert Clinic de handchirurgie verbreed naar handzorg door een nauwe samenwerking met Handtherapie Nederland. Door samenwerking in de keten kunnen wij patiënten verzekeren van de juiste zorg, op de juiste plaats, tegen de juiste kosten. Ook het feit dat wij vanaf het begin bij iedere patiënt uitkomsten van zorg zijn gaan meten maakt Xpert Clinic uniek. Dit leest u terug in het Value-Based Health Care Rapport opgesteld door KPMG. We willen aantoonbaar betere zorg leveren en het idee was dit te realiseren door het gebruik van onze uitkomsten om te leren, te verbeteren en te vergelijken met anderen.  

We leveren zorg van hoge kwaliteit, we leiden mensen op en we investeren in wetenschappelijk onderzoek. Innovatie staat hoog op de agenda. We zoeken de samenwerking met collega zorgaanbieders en andere stakeholders.

Xpert Clinic is onderdeel van Equipe Zorgbedrijven.  Klinieken uit deze groep houden elkaar scherp en hanteren strenge kwaliteitsnormen.

Bij Xpert Clinic staat u centraal. Een goede ontvangst, een goede behandeling en een goed eindresultaat, dat is wat telt bij Xpert Clinic! Graag willen wij u laten zien wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op
Bel 088 778 52 03 Plan een intake