Een leven zonder je handen

Een leven zonder je handen

Je werk, je hobby’s, je sociale leven. Het ligt allemaal stil als je je handen niet kunt gebruiken. Voor de meesten van ons lijken deze problemen ver weg, maar jaarlijks zijn er veel mensen die met dit vooruitzicht moeten leven. Omdat ze ineens een chronisch probleem aan hun hand of pols hebben, zoals bijvoorbeeld een carpaal tunnel syndroom. Daarbij tintelen je vingers en kun je ze minder goed bewegen.

Ook slijtage aan gewrichten of dikker wordend bindweefsel kunnen je bewegingsvrijheid aantasten. En pijn doen. Iedere dag weer. Wil je weten welke chronische problemen aan onze handen en polsen kunnen optreden? Klik dan hier voor een overzicht.

Een andere categorie klachten ontstaat door ongelukken. Onze handen en polsen zijn ingewikkelde en gevoelige instrumenten. Breuken en kneuzingen kunnen vervelende gevolgen hebben op andere plekken. Zo kan een verkeerd herstelde polsbreuk een carpaal tunnel syndroom veroorzaken omdat zenuwen bekneld raken. Bij een ongeluk is het belangrijk om snel een goede diagnose en behandeling te krijgen. Zo voorkom je andere problemen. Vraag daarom na een ongeluk waarbij je handen en/of polsen beschadigd zijn geraakt, altijd advies aan je huisarts.

Bij beide soorten problemen helpen wij je. Bij voorkeur met therapie, maar als het nodig is met een ingreep. Hand en polsproblemen zijn onze specialisatie. Wij zijn Xpert Clinic, een focuskliniek. Dat betekent dat we alleen problemen aan hand en pols behandelen. Die focus zorgt ervoor dat we daar erg goed in zijn en steeds beter in worden. Zo helpen we veel mensen die langskomen voor een second of zelfs third opinion. Vaak met een goed herstel als resultaat.

Uit ervaring weten wij hoe belangrijk onze handen voor ons zijn. Handen zijn alles.

Neem contact op
Bel 088 778 52 03 Plan een intake