Ervaring
De reuma van mevr. Otten

De reuma van mevr. Otten

"De functionaliteit van mijn duim is beter geworden en de littekens zien er mooi uit."

Mevrouw Otten (31): “Door reuma was mijn rechterduim vergroeid en daardoor ging de functionaliteit achteruit. Bovendien kon ik mijn handpalm zo uit de kom halen. In 2014 ben ik al geholpen door dr. Oliver Zöphel aan mijn linkerduim en daar was ik heel tevreden over. Daarom wilde ik rechts ook door hem laten doen.

De eerste keer ben ik geopereerd in Enschede, de tweede keer in Hengelo. Dr. Zöphel heeft een pees uit mijn pols gehaald en die opgerold als een ansjovis. Die pees is geplaatst waar de handpalm uit de kom ging, vervolgens weer aangetrokken en vastgemaakt. Na de ingreep heb ik een dag of twee, drie dagen wat pijn gehad. Daarna begon het te kriebelen omdat het dan gaat genezen. Na vijf dagen mocht het gips eraf en moest ik drie maanden revalideren. Dat betekent ook drie maanden niet autorijden en niet fietsen. In principe was het 27 februari klaar, maar aangezien ik nog wat vragen had en het sporten op wilde pakken, ben ik nog even doorgegaan. Morgen is het hopelijk de laatste keer.

Het gaat nu heel goed en ik ben erg tevreden over het resultaat! De functionaliteit van mijn duim is beter geworden en de littekens zien er mooi uit. Ik mag nu ook weer gaan sporten. Daar ben ik heel blij mee. Mocht er in de toekomst nog een operatie nodig zijn, dan ga ik zeker weer naar dr. Zöphel. Ik heb 100% vertrouwen in hem dat het goed komt.”

Neem contact op
Bel 088 778 52 03 Plan een intake