Ervaring
De gebroken pink van profvolleyballer Nimir Abdelazi

De gebroken pink van profvolleyballer Nimir Abdelazi

"Profvolleyballer Nimir Abdelaziz brak zijn pink tijdens een potje beachvolleybal. Bij Xpert Clinic kon hij de volgende dag al geopereerd worden."

Nimir Abdelaziz was afgelopen zomer op vakantie toen hij tijdens een potje beachvolleybal een bal op zijn pink kreeg. “Ik zag meteen dat de pink uit de kom was. Hij is toen door een plaatselijke arts rechtgezet. Terug in Nederland ben ik naar het ziekenhuis in Rotterdam gegaan en daar bleek dat mijn pink in het gewricht gebroken was. Een operatie was dus nodig.”

Aangezien Nimir als profvolleyballer in het Nederlands team speelt en het EK in september voor de deur stond, was spoed geboden. “De teamleiding heeft gebeld naar Xpert Clinic en daar kon ik al de volgende dag geopereerd worden. Dr. Moojen heeft drie pinnetjes in mijn pink gezet en daarna ben ik begonnen met handtherapie. In een volgende operatie zijn de pinnetjes er weer uit gehaald.”

Na een periode van revalidatie speelt Nimir weer: “Mijn pink staat nog niet helemaal recht en ik kan hem ook nog niet helemaal strekken maar dat is normaal. Ik kan er gelukkig prima mee spelen. Nu ik voor het EK in Denemarken zit, heeft de fysiotherapeut van het team de begeleiding overgenomen. Door die snelle operatie bij Xpert Clinic heb ik het EK kunnen halen en daar ben ik heel blij mee.”

Neem contact op
Bel 088 778 52 03 Plan een intake