Last van uw handen of pols? Xpert Clinic is gespecialiseerd in alle (zenuw-)aandoeningen aan de hand en pols en kan u altijd een passende behandeling bieden. De chirurg bepaalt direct welke behandeling u nodig heeft. Er kan tijdens het consult direct onderzoek verricht worden en u krijgt meteen de uitslag. Ons proces werkt als volgt.

Stappen

Xpert levert volledig verzekerde zorg. Om deze reden heeft u altijd een verwijzing van uw huisarts nodig. Maak dus bij het maken van een consultafspraak met Xpert, ook meteen een afspraak bij uw huisarts voor een verwijsbrief.

Voorbereiding voor uw consult

Het kan handig zijn thuis uw bezoek aan Xpert Clinic alvast voor te bereiden. Probeer bijvoorbeeld uw gezondheidsklachten alvast duidelijk te omschrijven. Noteer ook uw vragen aan de arts, zodat u niet vergeet deze te stellen. Als u wilt kunt u iemand meenemen naar het gesprek met de arts. Twee horen immers meer dan een.

Niet vergeten voor uw afspraak

  • De verwijsbrief van uw huisarts (meestal alleen bij eerste bezoek)
  • Een lijst met de medicijnen die u gebruikt (deze is op te vragen bij uw apotheek)
  • Geldige verzekeringspapieren
  • Een legitimatiebewijs (paspoort of rijbewijs)

De afspraak zelf

Wanneer u aan de beurt bent, ontvangt de arts u in de spreekkamer. De eerste afspraak bestaat meestal uit een gesprek en het onderzoeken van de hand of pols. De arts probeert aan de hand hiervan de oorzaak van uw klachten vast te stellen. Vervolgens kan gekeken worden welke behandelmogelijkheden er zijn. Mogelijk beslist de arts dat aanvullend onderzoek nodig is.

Bij ons is het mogelijk om meerdere afspraken te hebben op één moment op één locatie. Zo kunt u zowel de arts als de handtherapeut zien tijdens uw consult. 

Uw specifieke behandeling is natuurlijk volledig afhankelijk van uw aandoening. Deze informatie kunt u vinden op de pagina van uw specifieke hand- of polsaandoening. Voor alle behandelingen geldt: Al onze artsen en handtherapeuten behandelen enkel patiënten met hand- en polsklachten, waardoor ze sneller de juiste diagnose kunnen stellen en de juiste behandeling kunnen starten. Hierdoor is de kans veel groter dat je voorgoed van je hand- of polsprobleem verlost bent.

Afhankelijk van uw behandeling en aandoening kan uw herstel handtherapie bevatten. Xpert werd nauw samen met handtherapeuten, zodat u tijdens uw herstelperiode optimaal kan worden begeleid. Nieuwsgierig naar uw herstelproces? Kijk op de pagina van uw specifieke hand- of polsaandoening.

Vragen over onze aanpak of uw specifieke traject?

Stel uw vraag!