AVE Orthopedische Klinieken valt sinds 15-04-2019 onder Xpert Clinic.

Een orthopedisch chirurg behandelt aandoeningen die uitgaan van het steun- en bewegingsapparaat. Dat zijn de botten, gewrichten, spieren, pezen en banden. Deze aandoeningen uiten zich in pijnklachten aan bijvoorbeeld heup, knie, enkel/voet, rug en schouders. De behandelingen bij een orthopedisch chirurg lopen uiteen van het plaatsen van kunstheupen, diverse knie-operaties tot het opereren van schoudergewrichten.

Bellen met Xpert Orthopedie: 088-7785205

Wegens groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een orthopedisch chirurg.

Xpert Orthopedie kan helpen bij de volgende diagnosen:

De voet en enkel zijn complexe, zwaar belaste onderdelen van ons lichaam. Tijdens lopen, rennen en springen komen er grote krachten op te staan. Voeten zijn opgebouwd uit 19 pezen, 28 botten en meer dan 100 ligamenten.

De enkel verbindt de voet aan het onderbeen en kan buigen, strekken en zijwaarts kantelen. Bijna 80 % van de bevolking ondervindt gedurende zijn of haar leven wel eens klachten van de voeten.

U kunt voor onderstaande voet/enkel behandelingen bij ons terecht:

De voet en enkel zijn complexe, zwaar belaste onderdelen van ons lichaam. Tijdens lopen, rennen en springen komen er grote krachten op te staan. Voeten zijn opgebouwd uit 19 pezen, 28 botten en meer dan 100 ligamenten. Tijdens het lopen zorgen de voeten voor stabiliteit en schokdemping.

U kunt voor onderstaande voetbehandelingen bij ons terecht:

De knie is het gewricht tussen het bovenbeen en het onderbeen. Aan de voorzijde van de knie zit de knieschijf.

In het kniegewricht worden krachten en bewegingen van het onderbeen op het bovenbeen overgebracht en vice versa. Deze krachten en bewegingen worden opgevangen en geleid door de spieren, het kapsel en de banden in en om het gewricht (kruisbanden) en de meniscus en het kraakbeen.

U kunt voor onderstaande kniebehandelingen bij ons terecht:

Het heupgewricht is een kogelgewricht waarbij kop en kom precies in elkaar passen.

De heupkom is onderdeel van het bekken en wordt het acetabulum genoemd. Het bekken biedt bescherming aan inwendige organen en fungeert als “kapstok” voor buik-, bil- en been spieren.

De heupkop is de bol van het gewricht en maakt deel uit van het dijbeen. Zowel kom als kop zijn bedekt met kraakbeen dat werkt als glijlaag van het gewricht. In combinatie met het gewrichts(smeer)vocht zorgt dit ervoor dat het heupgewricht vrijwel zonder wrijving beweegt.

U kunt voor onderstaande heupbehandelingen bij ons terecht:

De schouder bestaat uit een aantal botten, ligamenten en spieren die de arm met de romp verbinden. Het gewricht van de schouder bestaat uit de kop van de bovenarm (“humerus“) en de kom (“glenoid“) van het schouderblad (“scapula“). Het schouderblad heeft uitsteeksels aan de voor en achterzijde, het “acromion” vormt het dak van de schouder en aan het “processus coracoideus” is één van de twee bicepspezen.

U kunt voor onderstaande schouderbehandelingen bij ons terecht:

Prijzen

Xpert Orthopedie is volledig verzekerd door uw zorgverzekeraar.
Voor passantentarieven en tarieven voor buitenlandse verzekeringen, zie dit overzicht.

De orthopedisch specialisten van Xpert Clinic

Blijf niet lopen met uw orthopedische klachten

Onze specialisten hebben een schat aan kennis en ervaring in huis. En dat biedt u de zekerheid dat u altijd de juiste behandeling krijgt.

Maak een afspraak

Onze vestigingen

Alle vestigingen