Xpert Clinic wint Achmea Quality Award!

20 september 2013

De Achmea Quality Award 2013 is toegekend aan ‘Pulse’, het kwaliteitssysteem dat Xpert Clinic in samenwerking met het Erasmus Medisch Centrum heeft ontwikkeld.

De prijs is bedoeld voor het beste idee of project, dat de uitkomsten van zorg meetbaar verbetert. De winnaars werden gisteren bekend gemaakt door Gerdi Verbeet, voorzitter van Patiëntenfederatie NPCF, op het Achmea Congres 'Zorguitkomsten'. 

Pulse is voor Xpert Clinic dé manier om alles wat we doen te meten, te volgen en te verbeteren. We zijn daardoor 100% transparant voor patiënten, collega’s, huisartsen en verzekeraars. En we delen die informatie met hen.

Met de data in Pulse creëren we nieuwe mogelijkheden en inzichten waarmee we heel gericht en gefocust kunnen innoveren op het gebied van chirurgie en therapieën. 
Input van patiënten is echter cruciaal, want het draait allemaal om hoe onze patiënten de behandeling beleven. Die informatie geven zij aan ons door. Deze prijs hebben we daarom alleen kunnen winnen dankzij onze patiënten. Wij zijn alle patiënten erg dankbaar voor hun bijdrage.

Kijk hier voor meer informatie of bekijk het filmpje op Skipr.

Terug naar overzicht