Xpert Clinic opent haar deuren in Enschede!

28 augustus 2011

Op 1 januari 2012 opent een nieuwe vestiging van Xpert Clinic in Enschede haar deuren. Patiënten met klachten aan hun hand of pols kunnen dan ook in het oosten van het land terecht voor een snelle diagnose en deskundige behandeling.

Wanneer u last heeft van uw hand of pols, kan dat een enorme belemmering vormen bij uw dagelijkse bezigheden. De hand is echter zeer complex - en niet elke chirurg heeft de kennis en ervaring die nodig is om de juiste behandeling te kunnen bieden. De handchirurgen van Xpert Clinic hebben die expertise wel. Zij bieden zorg van hoge kwaliteit, met de snelheid en service van een privékliniek. Met een extra vestiging in het oosten van het land is Xpert Clinic weer een stapje dichter bij een goede landelijke dekking.

Xpert Clinic Enschede staat onder leiding van handchirurg Oliver Zöphel. Dr. Zöphel studeerde geneeskunde in Kiel (Duitsland). Daarna volgde hij de opleiding tot algemeen chirurg om zich daarna te specialiseren tot plastisch chirurg. Handchirurgie heeft al jaren zijn bijzondere aandacht. "Operatief en technisch gezien worden ingrepen meer en meer verfijnd. Plastische chirurgie staat nooit stil; ik leer nog elke dag en dat maakt mijn werk zo boeiend."