Handtherapie-is-essentieel!

21 april 2010

Xpert Clinic heeft een intensieve samenwerking met Handencentrum Utrecht, het grootste en meest vooruitstrevende handtherapiecentrum van Nederland. Dat geeft u als patiënt de zekerheid dat uw wordt behandeld door de meest ervaren handtherapeuten van Nederland.

U vindt bij Xpert Clinic dus twee superspecialisaties onder één dak! Onze handtherapeuten stellen alles in het werk om het herstelproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Uiteraard is uw eigen inzet daarbij van groot belang. Lees hier meer over informatie over een handtherapeut.

Houd u er rekening mee dat de zorg door handchirurgen en handtherapeuten in Nederland twee verschillende financiële trajecten kent. Dit betekent dat zowel de handchirurg als handtherapeut kosten bij u of de zorgverzekeraar in rekening kunnen brengen. Xpert Clinic heeft met vrijwel alle zorgeverzekeraars contracten gesloten voor de behandeling van hand- en polsklachten. Zorgkosten worden bij gecontracteerde zorgverzekeraars, zonder uw tussenkomst, in rekening gebracht. Kijk hier voor meer informatie.

Het Handencentrum heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Voor meer informatie over vergoeding van consult en behandeling door de handtherapeut, verwijzen wij u graag naar de volgende website: www.handencentrum.nl Voor aanvullende informatie over vergoedingen kan de website www.fysiovergoeding.nl worden geraadpleegd.