‘De Dokters’ is wekelijks te zien op maandag tussen 16:30 en 17:00 uur bij de NTR op Nederland 2.

15 oktober 2012

0p maandag 15 oktober start het nieuwe infotainment programma 'De Dokters' op Nederland 2. In deze talkshow bespreken vier artsen allerlei medische onderwerpen. We zijn er trots op dat dr. Thybout Moojen, medisch directeur van Equipe Zorgbedrijven, gevraagd is om als host aan het programma mee te werken!

Dr. Moojen in tv-programma De Dokters

‘De Dokters’ is een informatief programma waarin actuele medische ontwikkelingen besproken en toegelicht worden. Ook alledaagse kwaaltjes en handige gezondheidstips komen aan bod. Het programma is gebaseerd op het succesvolle Amerikaanse CBS-format ‘The Doctors’. Dr. Thybout Moojen is plastisch chirurg en promoveerde op het gebied van de pols aan de Universiteit van Amsterdam. Dr. Moojen is één van de oprichters van Xpert Clinic voor hand- en polschirurgie. Hij is als medisch directeur van Equipe Zorgbedrijven verantwoordelijk voor het medisch beleid van de aangesloten klinieken. Dr. Moojen is uitstekend op de hoogte van het laatste nieuws op medisch gebied en zal dus een waardevolle bijdrage aan het programma kunnen leveren.

Equipe Zorgbedrijven, een zelfstandige groep van gespecialiseerde klinieken, levert zowel verzekerde als onverzekerde zorg. Patiënten kunnen terecht zonder lange wachtlijsten en zijn verzekerd van persoonlijke aandacht en goede nazorg. Alle klinieken van Equipe Zorgbedrijven werken volgens vaste protocollen en kunnen een constante, hoge kwaliteit van zorg garanderen.

 ‘De Dokters’ is wekelijks te zien op maandag tussen 16:30 en 17:00 uur bij de NTR op Nederland 2.