Mevr. Heger

Mevr. Heger

"Mevrouw Heger kreeg te horen dat ze dystrofie had en haar rechterhand nooit meer normaal zou kunnen gebruiken. Drs. Feitz dacht daar anders over…"

Mevrouw Heger: “Ik ben in december 2016 geopereerd aan Carpaal Tunnel Syndroom in het ziekenhuis. Maar na de operatie had ik zelfs meer pijn dan daarvoor. De plastisch chirurg kon niets meer voor me doen en verwees me naar pijnpoli in het ziekenhuis. Daar hadden ze het direct over dystrofie, een complicatie die na een handoperatie kan ontstaan en veel pijnklachten geeft. Ik slikte paracetamol, tramadol en ibuprofen om de pijn te verzachten en slapen ging zeer moeilijk.

In dezelfde tijd moest ik me van mijn werk melden bij de arbo-arts. Die gaf aan dat ik eens contact op moest nemen met Xpert Clinic omdat hij niet geloofde dat ik dystrofie had. Ik wist niet van het bestaan van Xpert Clinic, maar heb toen gebeld en gevraagd waar ik zo snel mogelijk waar ook in Nederland terecht kon. Dit werd dus in Zeist bij drs. Reinier Feitz. Hij heeft eerst geprobeerd door middel van handtherapie de pijn te verminderen omdat binnen drie maanden voor de tweede keer opereren te snel achter elkaar zou zijn. De handtherapie werkte wel maar niet voldoende. Toen ik in mei voor de tweede keer in Zeist was heeft drs. Feitz mijn hand en pols opnieuw bekeken. Hij zag dat ik veel pijn had en vond dat ik opnieuw geopereerd moest worden om te kijken wat er aan de hand was.

De ingreep zou gedaan worden bij Xpert Clinic in Amsterdam. Toen ik daar aan kwam verbaasde ik me over de geheel nieuwe kliniek. Ik werd prima opgevangen door het personeel en in de gloednieuwe operatiekamer heeft Reinier Feitz me opnieuw geopereerd aan Carpaal Tunnel Syndroom. De eerste operatie in het ziekenhuis was zeer pijnlijk, maar bij Xpert Clinic in Amsterdam heb ik totaal niets gemerkt. Na de operatie heeft mijn echtgenoot me met de auto naar huis gereden. Onderweg naar huis kreeg ik alweer normaal gevoel in mijn vingers en waren de tintelingen die ik meer dan jaar heb gehad weg.

De dag na de operatie werd ik gebeld door Xpert Clinic met de vraag hoe het ging. Gelukkig kon ik zeggen dat het prima ging met me. Na acht dagen werden hier in Venlo de hechtingen eruit gehaald; dat was zo geregeld door Xpert Clinic zodat ik niet weer op en neer hoefde, heel fijn. Week na week kon ik steeds meer met mijn hand doen. En na zeven weken kon ik mijn werk als cassière in een groothandel in woonaccessoires weer hervatten.

Ik ben zeer blij dat ik terecht ben gekomen bij Xpert Clinic in Zeist. Als ik de medici in het ziekenhuis had geloofd had ik mijn rechterhand nooit meer normaal kunnen gebruiken en gebruikte ik nog steeds veel pijnstilling. Met name drs. Reinier Feitz heeft me steeds verzekerd dat het goed zou komen. Al met al: alleen maar lof over Xpert Clinic!”