Tine Van Aerde

Tine Van Aerde

Handtherapeut, Fysiotherapie

Locatie(s):

Xpert Clinic Eindhoven, Xpert Clinic Weert

"Binnen de fysiotherapie had de hand al snel haar speciale aandacht. “De hand is een complex, maar heel interessant onderdeel van het menselijk lichaam. Naarmate je er meer van weet, wordt het steeds interessanter. Ik streef ernaar, om samen met de patiënt, het best mogelijke resultaat te behalen."

"Het is voor mij als ergotherapeute super om kennis en ervaring in een gespecialiseerde setting zoals Xpert Clinic op te doen. Ik heb hier voldoende collega’s die regelmatig waardig advies kunnen geven en ik heb, met behoud van kwaliteitsregels, voldoende vrijheid om mijn vaardigheden uit te voeren. Elke patiënt is anders en behoeft dus ook een andere, op maat gemaakte, aanpak. Ik vind het fijn om mensen verder te helpen, te zien ontwikkelen, vooruit te zien gaan en waar nodig tot inzicht brengen van de do’s en dont’s,… Het grote deel van de patiënten kun je iets bijbrengen, soms moet je ze iets aanleren of zelfs afleren om hun zelfstandigheid te vergroten en hier haal ik veel voldoening uit. Verder probeer ik zo veel mogelijk te leren, te kunnen en te kennen. Ik vind het belangrijk een therapeut te zijn waar zowel patiënten als collega’s op kunnen rekenen en die de juiste informatie en adviezen verstrekt."

Meer over Xpert Clinic

Xpert Clinic is de specialist in hand- en polszorg. U wordt direct geholpen door artsen en handtherapeuten, die elke dag tientallen hand- en polsproblemen onderzoeken en behandelen. Door die superspecialisatie kunnen wij snel een diagnose stellen en u de beste behandeling geven, met de persoonlijke aandacht en service van een zelfstandige kliniek.

Meer informatie over handklachten | Meer informatie over polsklachten