Rik van Houwelingen

Rik van Houwelingen

Handtherapeut, Fysiotherapie

Locatie(s):

Xpert Clinic Rotterdam

"“Xpert Clinic is een ambitieuze organisatie die haar behandelaars laat excelleren. Ik heb gekozen voor een specialisatie als handfysiotherapeut. De totale begeleiding van de patiënt, van binnenkomst tot aan volledige werk- of sporthervatting, dat spreekt mij in dit werk enorm aan."

Rik van Houwelingen (1988) volgde de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Hij koos voor een profilering in de Revalidatie & Wetenschap. Sinds 2012 is hij werkzaam bij Xpert Clinic.

Meer over Rik van Houwelingen

Als handtherapeut probeer ik elke patiënt een optimale en efficiënte behandeling te geven. Ik zorg er dus voor dat ik op de hoogte ben van alle (nieuwe)  behandelmogelijkheden. En ik wil elke keuze in het behandelproces het liefst wetenschappelijk kunnen verantwoorden.

Laatst had ik een patiënt die na meerdere operaties elders geen enkele functie meer in zijn hand had. Hij kwam radeloos bij mij – maar na een zeer intensieve behandeling verbaasde hij zichzelf over de teruggekregen handfunctie. Hij kon zijn werk en zijn sport weer hervatten en was daar zeer dankbaar voor. Dat maakt het voor mij waard om extra mijn best te doen.”

Meer over Xpert Clinic

Xpert Clinic is de specialist in hand- en polszorg. U wordt direct geholpen door artsen en handtherapeuten, die elke dag tientallen hand- en polsproblemen onderzoeken en behandelen. Door die superspecialisatie kunnen wij snel een diagnose stellen en u de beste behandeling geven, met de persoonlijke aandacht en service van een zelfstandige kliniek.

Meer informatie over handklachten | Meer informatie over polsklachten