Nicoline de Haas

Drs. Nicoline de Haas

Handchirurg, Plastisch, reconstructief en handchirurg

Locatie(s):

Xpert Clinic Rotterdam

"Voor mij is het allerbelangrijkste doel om 100% tevreden patiënten te krijgen. Daarom krijgt elke patiënt aandacht en de best mogelijke behandeling."

Drs. Nicoline de Haas (1977) studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij is getrouwd en heeft drie kinderen. Na drie jaar als brandwondenarts te hebben gewerkt in het Martini Ziekenhuis in Groningen specialiseerde zij zich tot plastisch chirurg bij Isala Klinieken Zwolle. Tijdens haar opleiding volgde zij diverse cursussen en congressen over hand- en polschirurgie. Sinds december 2012 werkt zij als hand- en polschirurg bij Xpert Clinic Enschede. In 2013 behaalde zij het Europees Hand Examen (FESSH) en werd zij geregistreerd als European Board Certified Hand Surgeon.

Meer over drs. Nicoline de Haas

"Binnen de plastische chirurgie is de hand- en polschirurgie mijn passie en aandachtsgebied. Mechanisch gezien vind ik de hand en pols het meest fantastische onderdeel van het menselijk lichaam. In een gespecialiseerde hand- en polskliniek zoals Xpert Clinic zijn de lijnen kort, zodat een ‘geolied’ behandelproces ontstaat. Het hele team is supergespecialiseerd en daardoor bereiken we betere resultaten.

Beter worden doen we samen. Over een sterke keten, drempelloos werken en de liefde voor de hand."

AGB code:3004385

Big nummer:9057367701