Loes Peeters

Loes Peeters

Handtherapeut, Fysiotherapeut

Locatie(s):

Xpert Clinic Venlo

"Ik help graag mensen weer zelfstandig en onafhankelijk te worden in hun dagelijks leven - na een lange periode van klachten en belemmeringen in activiteiten en/of participatie - door ze professioneel en gemotiveerd te begeleiden totdat zowel patient als ik tevreden ben met het behaalde resultaat. Soms is dit een lange weg, maar meestal lukt dit wel waardoor er veel dankbaarheid voor terug komt."

Ik werk graag in een teamverband, waarbij veel multidisciplinair overleg mogelijk is en korte lijnen zijn tussen artsen en andere collegae waardoor we de beste hulp kunnen bieden en een goed behandelplan samen met de patient op te kunnen stellen voor de beste resultaten.

Meer over Loes Peeters

Mijn specialisatie ligt in de hand-fysiotherapie, deze specialisatie trekt mij zeer aan omdat wij dagelijks met onze handen bezig zijn en ons vaak niet beseffen dat we amper zonder onze handen zouden kunnen. Het is heel gevarieerd werk doordat er zowel conservatieve als pre- en post-operatieve behandelingen worden gegeven, die uiteenlopen van eenvoudige letsels tot zeer complexe letsels. Dit geeft de mogelijkheid tot veel diepgang in een relatief klein (maar zeer belangrijk) deel van het lichaam.

Ik heb een 40 jarige dame behandeld die een zeer complexe cirkelzaag verwonding heeft opgelopen, maar ondanks enkele tegenslagen en opvolgende operaties altijd positief bleef. Veel respect heb ik voor haar doordat ze binnen enkele maanden mede dankzij eigen wilskracht en doorzettingsvermogen haar dagelijks functioneren en de zorg voor haar gezin met 4 jonge kinderen weer heeft opgepakt en daarnaast zelfs een eigen zorgboerderij is gestart.