Jorga Vos

Jorga Vos

Handtherapeut,

Locatie(s):

Xpert Clinic Eindhoven

"Mijn doel is een zo persoonsgericht mogelijke aanpak waardoor voor de client een zo optimaal mogelijk gebruik van de hand mogelijk is. Belangrijk hiervoor is dat je naast naar de hand of pols te kijken ook de gehele persoon hierbij te betrekken, wat zijn iemand zijn wensen."

Ik wil me graag focussen op het behandelgebied van hand- en pols waardoor meer diepgang op dit gebied ontstaat.

Meer over Jorga Vos

Ik heb mij verder gespecialiseerd in de handen. Tijdens het werken in de algemene fysiotherapie praktijk kwam ik mensen tegen die veel hinder ondervonden van klachten aan de hand/pols. In de huidige samenleving is inzet van de handen in het dagelijkse leven vrijwel onmisbaar en kunnen klachten als beperkend ervaren worden.

De cliënt die mij het meeste bijstond was een persoon die veel pijnklachten aan beide polsen had, waardoor zij continu met 2 spalken om moest. Samen hebben we er na een intensieve behandeling voor elkaar gekregen dat zij zonder spalken weer door het leven kon. Het bijzondere was voor mij haar doorzettingsvermogen en wil om door te gaan met oefenen en vertrouwen dat zij in de therapie legde. Haar persoon zal mij altijd bij blijven en dat veel klachten met de juiste dosering van belasting op het juiste moment hierbij en het geduld hiervoor tot grote resultaten kan komen.