Job Janssen

Job Janssen

Handtherapeut,

Locatie(s):

Xpert Clinic Venlo

"Ik streef naar de juiste aanpak voor de klachten. Dus door een zo precies mogelijke diagnose te stellen en behandelplan op maat te maken voor iedere patiënt."

Job Jansen (1985) is werkzaam bij Xpert Clinic als handfysiotherapeut. Hij begeleidt patiënten tijdens hun revalidatie met gerichte oefeningen en zorgt ervoor dat zij zo snel mogelijk weer aan de slag kunnen.

Meer over Job Janssen

Het mooie van een zelfstandig behandelcentrum zoals Xpert Clinic is dat de lijntjes tussen arts en therapeut heel kort zijn. De samenwerking is heel hecht en de afstemming op elkaar is daardoor heel nauw. De arts vertrouwt op de therapeut en andersom. Zo kunnen we de best mogelijke zorg bieden.

Mijn specialisatie is handtherapie en daarnaast echografie van de hand en pols. Door iedere dag alleen met hand- en polsklachten bezig te zijn kun je ook echt een specialist worden op dit gebied. Door goede kennis en ervaring en met de mogelijkheid om een echo te maken, kan er vaak een specifieke diagnose worden gesteld en de klachten op de juiste manier behandeld worden.

Ik streef naar de juiste aanpak voor de klachten. Dus door een zo precies mogelijke diagnose te stellen en behandelplan op maat te maken voor iedere patiënt.

Wat handtherapie in het algemeen zo bijzonder maakt, is dat we toch regelmatig patiënten tegenkomen waar wordt verteld maar te leven met de klachten. Maar door samen met arts, fysiotherapeut en ergotherapeut een plan te maken, kunnen we vaak toch heel veel voor mensen met handproblematiek betekenen. En wat is er nou belangrijker dan je handen!