Jan Debeij

Dr. drs. Jan Debeij

Handchirurg,

"Ik streef ernaar om samen met een patiënt te komen tot een goede diagnose en behandeling. Om samen de voors en tegens te bespreken en om samen een goed gewogen behandelkeuze te maken."

Dr. drs. Jan Debeij (1981) behaalde zijn artsexamen in 2010 aan de Universiteit Leiden en voltooide zijn doctoraat in de klinische epidemiologie een paar jaar later aan dezelfde Universiteit. Dr. drs. Debeij heeft zich vervolgens toegespitst op de plastische chirurgie en dit heeft hij vervolg gegeven met het Nederlands hand- en pols fellowship. Per 1 januari 2018 is Dr. drs. Debeij verbonden aan Xpert Clinic.

Meer over dr. Jan Debeij

"De handchirurgie is een vak waarin op basis van een gesprek en lichamelijk onderzoek, en soms aanvullend onderzoek, een goede behandeling kan worden vastgesteld. De biomechanica van de bovenste extremiteit, de impact van ziekte op het dagelijks functioneren en het fijne werk spreken mij erg aan. 

In een zelfstandig behandelcentrum kan voor een patiënt gerichte behandeling worden ingesteld. De patiënt staat centraal.

Ooit kwam een patiënt met verschillende problemen op de polikliniek na een val op de pols. Door deze problemen liep ze vast in het dagelijks leven en had moeite met het accepteren van haar polsprobleem. Door een goed plan vooraf en het systematisch attaqueren van de verschillende problemen kon ze weer terug naar de werkvloer en haar oude hobby weer oppakken. Dit soort ervaringen maakt mijn werk mooi!”

AGB code:03307591

Big nummer:19912616701