Elien Jakobs-Wijnen

Elien Jakobs-Wijnen

Handtherapeut, Ergotherapie

Locatie(s):

Xpert Clinic Venlo

"Ik vind het erg belangrijk dat de patiënt zich gehoord voelt, dat er persoonlijke aandacht is. In mijn ogen is dit de basis naar een goed herstel, waarin ik graag samenwerk met de patiënt"

Binnen Xpert Clinic vind het prettig om samen met alle collega’s aan één doel te werken. Iedereen is gespecialiceerd en we hebben allemaal veel vlieguren. Dit maakt dat we goede kwaliteit kunnen leveren en hiermee de beste zorg kunnen bieden. Een ander groot voordeel is de flexibiliteit van een zelfstandig behandelcentrum. Hierdoor kun je de zorg ook snel aanbieden, wat prettig is voor de patient.

Meer over Elien Jakobs-Wijnen

Ik heb binnen de ergotherapie gekozen voor de specialisatie handtherapie. Wat ik hier zo leuk aan vind is de complexiteit waardoor het voor mij als therapeut uitdagend blijft. Daarnaast zijn je handen van groot belang in je dagelijks leven. Hierdoor is de patientengroep zeer gemotiveerd. Dat werkt heel prettig.

Ik wil de doelen bereiken die voor de patiënt persoonlijk belangrijk zijn. Waarin het natuurlijk voorop staat dat we streven naar het maximaal haalbare resultaat van de behandeling.

Wat mij persoonlijk triggert zijn de patiënten die al langer met klachten lopen en hierin niet de juiste begeleiding hebben gekregen. Door een goede diagnose te stellen en een daarop passend behandelplan kun je veel betekenen voor deze patiënten. Ik vind het heel mooi om te zien hoe zij met de juiste begeleiding hun doelen kunnen bereiken. En dan tevreden de deur uitgaan!