Velp

Welkom in onze vestiging Velp

“Sinds eind 2014 ben ik werkzaam als vestigingsmanager van Equipe Zorgbedrijven in Velp. Bij mijn kennismaking aan een vestiging van Equipe Zorgbedrijven, voelde ik me meteen welkom. Alles was tot in de details verzorgd. Dat is een ervaring die ik onze cliënten ook graag wil bieden.

Ik ben opgeleid als verpleegkundige. Na mijn opleiding heb ik op een chirurgische verpleegafdeling gewerkt en bij het vertrek van mijn afdelingshoofd werd ik gevraagd om waar te nemen. Zo ben ik in het management gerold. De laatste jaren heb ik gewerkt als senior manager van de polikliniek chirurgie en de poliklinische OK in het Diakonessenhuis in Utrecht en Zeist. Daar heb ik me naast het aansturen van de afdeling bezig gehouden met het stroomlijnen van de zorglogistiek. Enerzijds om de route die patiënten in het ziekenhuis volgen zo efficiënt mogelijk te laten lopen, anderzijds om alles ICT-matig in goede banen te leiden. Zo krijgt elke patiënt de beste zorg op het juiste moment. In de afgelopen jaren heb ik de managementopleiding gedaan aan de Hogeschool van Utrecht en een leergang Health Care bedrijfskunde gevolgd bij het IBO Business School in Leusden.

Als vestigingsmanager van de vestiging in Velp stuur ik het complete team van medewerkers aan. Het is mijn ambitie te zorgen voor een topsfeer achter de schermen, wat direct uitstraalt naar de zorg en services voor onze cliënten.

Binnen onze vestiging staat de cliënt centraal. We hangen iemands jas op, bieden een kop koffie aan. Tijdens het spreekuur wordt door ons de tijd genomen en is er alle ruimte voor vragen. Op die manier proberen we aan de hoge verwachtingen van de cliënten te voldoen. Die persoonlijke aandacht, daarin maken we het verschil. En daarin hoop ik een rol te kunnen spelen.”

Harke Harkema, vestigingsmanager

Harke Harkema, vestigingsmanager

Routebeschrijving

Toon de route naar Velp:
51.9951017,5.965633000000025,13

Adres

Middellaan 8a
6881 RP Velp
Nederland

Tel: 088 - 7785203. Bent u bij ons in behandeling en heeft u een medische vraag? Bel dan direct met 088 7785 223

Openingstijden

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Voor onderweg

Route_VelpDownload routebeschrijving in PDF formaat

Parkeren
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Behandelaars

Xpert Clinic maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten
Helaas is er voor deze pagina geen mobiele variant aanwezig. Sluiten